Debbie Careers

Vi er en hurtigtvoksende virksomhed med store mål og høje ambitioner. Vi søger løbende nye medarbejdere, som brænder for at gøre en forskel, og som bliver motiveret af at indgå i et ungt og innovativt startupmiljø, hvor er der højt til loftet, og hvor du som medarbejder får mulighed for at sætte dit eget præg på forretningen og dens udvikling.

Så hvis du vil være med til at skabe en virksomhed, hvor data, kunstig intelligens og adfærd skal sikre en optimal inddrivelse med høj pay out og et minimalt brug af ressourcer, så tøv endelig ikke med at sende en ansøgning til Debbie.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ledige stillinger

Jobtitel
Tid

Høj faglighed. Socialt arbejdsmiljø.

Vær en del af et ungt og innovativt miljø. Vi deler det, vi ved, og lærer, hvad vi ikke gør - og har det sjovt undervejs!

Innovation, høj faglighed og humor er nogle af de mest centrale elementer i Debbies forretning. Disse elementer danner grundlag for, at vi på daglig basis kan udvikle forretningen til glæde vores kunder.

Vores organisationsstruktur er flad. Det betyder, at Debbie er en fleksibel og dynamisk arbejdsplads, hvor du som medarbejder får masser af frihed og personligt ansvar. Dét mener vi nemlig, er hovedingrediensen for at skabe en succesfuld virksomhed med glade medarbejdere og ditto kunder.


Vi sørger for, at du kommer hurtigt i gang med Debbie og får fuld udbytte af din nye digitale ressource i din kundeservice.